Annemarie SPOTLIGHTSHOP TIPS

Eén dag extra korting bij Woods Kinderkleding

12 juni 2018
Sale Woods

EXTRA KORTING VOOR SHOPAHOLIEK VOLGERS

De mid summer sale is begonnen bij onze spotlightshop Woods Kinderkleding. De korting loopt al lekker op bij Woods en ze verkopen super toffe merken. Dat toffe rokje van Nik&Nik, die stoere jeans van Indian Blue Jeans of dat mooie jurkje van Tommy Hilfiger shop je nu in de sale. En vandaag (woensdag 13 juni) krijg je bovenop de korting 15% extra korting met de code wds15Z. Als je je winkelwagen vol hebt kun je de code invullen en activeren. Mocht het niet lukken stuur ons dan gerust een berichtje.

Dus bovenop de korting 15% extra korting met de code wds15Z bij Woods Kinderkleding.

Meer info over onderstaande setjes vind je hier.

Extra korting WoodsExtra korting WoodsExtra korting WoodsExtra korting WoodsExtra korting WoodsExtra korting Woods

#sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply