Annemarie NIEUWE COLLECTIE

Sneak peek levering twee Lola Meis

9 oktober 2017
Lola Meis

TWEE TRENDS KOMEN SAMEN

Als er iets hot is deze winter dan is het wel de kleur rood en de panterprint. Hoe tof is het als deze twee trends samen komen in één collectie? Ik kan je vertellen super tof, kijk maar eens mee naar de foto’s van de tweede levering van het sporty label Lola Meis. Vanaf woensdag komen de nieuwe items online en nu kun je bij ons op Shopaholiek al even spieken waar jij de garderobe van je dochter nog mee wilt aanvullen.

Een echte eyecather binnen deze levering van Lola Meis vind ik het skinny jurkje met de rood gestreepte bovenkant en panterprint onderkant. Ook het gave vestje met in rode letters de tekst rock star op de rug viel mij gelijk op, zo stoer, trendy en sporty tegelijk. Wist je trouwens dat Lola Meis dit seizoen ook matchende maillots in de collectie heeft? Deze zijn inmiddels verkrijgbaar bij de diverse verkooppunten. Helaas is nog niet alles binnen, voor de gebloemde blouse en rok en panterprint blouse en rok moet je nog even geduld hebben. Hou ons gewoon goed in de gaten als je op de hoogte wilt blijven.

Shoppen

  • Waar kun je shoppen woensdag? Nou, natuurlijk online bij Lola Meis zelf. Vanaf donderdag kun je onder andere terecht, zowel online- als in de stenenwinkel bij onze spotlightshops TOFF Kidswear en Woods kinderkleding. Als je op de namen klikt kom je uit op de juiste websites. Er zijn uiteraard nog veel meer verkooppunten, hieronder diegene die bij ons bekend zijn.

Alles kids Leek, Bengels en Ko Rijssen, Hip en Stip Doetinchem, Hip4kidz Ootmarsum, Jansen-Noy Sevenum, Lev! Vriezenveen, Studio MK Almelo, Lily kinderkleding Nijverdal, Skiks Horst, Toff kids wear Hengelo, Zwolle, Tutte Belle Leeuwarden, T Pashuiske Etten-Leur, Woods Kinderkleding Arnhem, Paradekids Oudehaske.

Lola Meis

Lola Meis in the mix met Tommy Hilfiger

Lola Meis Lola Meis Lola Meis Lola Meis Lola Meis Lola Meis Lola Meis


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply