Barbara MUSTHAVE SPEELGOED

NIEUW: radiowekker Bigben Interactive

30 mei 2017
Nieuw radiowekker Bigben Interactive

Ken jij dat ook dat je kind met regelmaat van de klok zijn of haar bed uitstapt? Wij hebben de oplossing. Dit vriendje, de nieuwe radiowekker Bigben Interactive, is sinds kort op de markt voor de allerkleinsten! Zullen wij, ouders, nu dan toch eindelijk ’s avonds eens rustig op de bank zitten en in het weekend kunnen uitslapen?

De radiowekkers, Stella, Ozzy en Teddy hebben een assortiment van geluiden en ze beschikken zelfs over een projector die de muur versiert met verschillende designs. bekijk de foto hieronder maar eens. Deze RPE wekkerradio en nachtlamp in één maken dat je lieve schone slaper ’s avonds gemakkelijk in slaap valt en ’s morgens rustig wakker wordt met muziek of zen-geluiden. Door de microfoon kun jij je eigen stem opnemen of andere muziek erop zetten. Er zijn drie verschillende designs, zodat ieder kind zijn eigen vriendje heeft.

Bij het zien van deze wekkerradio’s  bedacht ik me dat ik dit bij Bobbie zo graag had willen hebben. Zij was altijd een hele, nou zeg maar héle vroege vogel. Nu kan ze klok kijken en weet ze dat ze om 7.00 uur naar beneden mag. Zonne en Bobbie dartelen ’s ochtends achter elkaar aan, want ze slapen beiden op zolder, dus eigenlijk is het een feit: als de één wakker is, is de ander dat ook! Een echte meidenzolder, zeg maar!

Voor Nova zal deze wekker een uitkomst zijn. Lichtstralen in verschillende vormen op de muur zal deze Supernova niet kunnen weerstaan. We gaan het uittesten hoor! Zal ze nu niet om 5.00 uur naast m’n bed staan? In slaap komen dat deed ze al heel goed, maar dat vroege wakker worden, daar mag best verandering in komen;)

Bij die lieve slapertjes van ons hoort natuurlijk ook nog een mooie pyjama. Deze zijn toch allemaal geweldig. Welke is jouw favoriet? Ik ben zo gek op die korte broekjes. Die mooie koordjes maken het helemaal af. Al dragen ze het liefst zachte nachtjaponnetjes. Wat slaapt jouw kind het liefst in?

 

Meer informatie

Shoppen

Barbara

Nieuw Radiowekker Bigben Interactive

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply