Barbara

Moederdag Yeah!

13 mei 2017
Moederdag Yeah

Moederdag Yeah, vandaag is onze verwendag, moeders! Wat heerlijk! Vandaag is de dag dat wij niet hoeven te zorgen. We worden verzorgd!

Heb je al een ontbijtje op bed gekregen? Heeft je partner een cadeautje voor je gekocht of zijn je kinderen al groot genoeg om dit zelf te doen?  Heb je toevallig ook mooie knutselwerkjes gekregen van je kleine spruit of misschien ben jij een mega gelukkige emo-mama, omdat je kindje zo’n schattig gedichtje heeft opgezegd? Ik word daar namelijk altijd heel emotioneel van;)

Wij zijn zo benieuwd wat er voor jou is gemaakt! Misschien wel een mooie sleutelhanger, multomap, ketting, armband? Allemaal dingen waar wij moeders écht heel blij van worden;) Met het schrijven van dit blog, wist ik natuurlijk nog niet wat mijn dames voor me hebben gemaakt. Wel weet ik dat ze er heel druk mee bezig zijn geweest op school. Vaak hoorde ik deze week, “Mam we hebben vandaag geknutseld voor Moederdag.” en dan kwam erachteraan, “maar wat het is, zeg ik niet hoor!” Het grappige is dat Zonne, de middelste en de jongste, Nova, hun mond heel goed dicht kunnen houden. Vind ik dat trouwens wel grappig? Hmmm, ze kunnen wel heel goed geheimpjes voor me bewaren….

Bobbie, was woensdag echter de pineut! Ze versprak zich met het middageten. M’n moeder zat naast haar en we keken elkaar aan…oeps…. Daarna begon ze toch een beetje te huilen, de schat! Ze baalde er zelf natuurlijk enorm van. Ik heb maar snel gezegd dat ik helemaal niets heb gehoord, maar, even tussen ons, het had iets te maken met een theezakje. Zonne houdt wel heel consequent haar mond dicht over haar meesterwerk, maar zegt wel steeds het versje op, mama ik hou van jou…. och jee, ik heb oorkleppen op hoor! En Nova kwam net thuis met een mooi ingepakt cadeautje, waar ik niet naar mocht kijken en ze ging hem verstoppen onder haar bedje. Wat hebben jouw kindjes gemaakt en hebben ze ook zo’n schattig versje opgezegd? Laat het ons weten onder het fb-bericht, dan doe ik het ook!

Spannend!! Fijne Moederdag, lieve moeders Xx

Barbara

  • Meer blogs
  • Meer foto’s vind je op Instagram
  • Bron cartoon: Instagram

 

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply