NIEUWE COLLECTIE

NEW: SUPERREBEL KIDSGEAR WINTER 2016

21 augustus 2016
L_Superrebel_Kids_ZB_ZW

THE GAME IS BEGINNING!

Geïnspireerd door de visuele wereld heeft SuperRebel KidsGear met de wintercollectie voor jongens en meisje weer een statement neergezet in de Kidsfashion. In deze wereld kunnen onze kids zich uitleven en voelen ze zich erg comfortabel. De wereld van de games zit ze als gegoten, net zoals de toffe kledinglijn van SuperRebel KidsGear!

Sterrenstelsels, metallic materialen, geometrische vormen en spannende details vormen de hoofdlijnen in de wintercollectie van SuperRebel KidsGear. Het resultaat is een stoere collectie die ontstaan is door pittige kleuren en boeiende combinaties. Ook de basis ontbreekt zeker niet in de wintercollectie. Veel zwart en grijs mêlee om de vele prints en metallic materialen te combineren. Net zo belangrijk bij SuperRebel KidsGear zijn de details en de afwerking. Geen kledingstuk is compleet zonder het bekende SuperRebeltje, verstopt of juist op een opvallende plek op de kleding. Het hoort bij SuperRebel KidsGear, ondeugend, speels, stoer en een tikkeltje eigenwijs. Dat komt mij, met drie jongens in huis, wel heel erg bekend voor;)

De wintercollectie van SuperRebel KidsGear is inmiddels uitgeleverd en is verkrijgbaar bij diverse online shops en in stenen winkels door heel Nederland. Hebben jullie hem al gespot? Wat is jullie favoriete item voor de jongens of de meisjes deze winter? De collectie is heel divers, je kan ontzettend veel combineren met stoere materialen, zachte stoffen en aparte prints. Laat je leiden door de spannende games, want ieder spel heeft uiteindelijk een eind! Let The Game Begin, Let’s be a SuperRebel. Heel veel speel en game plezier;)

SHOPPEN: SuperRebel KidsGearSRK16027_KRT_display_A3_WT12
SRK16027_KRT_display_A3_WT1 (3)


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply